Ikimetsän ystävät ry:n jäsenenä olet mukana edistämässä konkreettista luonnonsuojelua. Yhdistyksen toiminta tähtää pysyvien metsiensuojelualueiden syntyyn.

Kierrämme tapahtumisessa eri puolella Suomea kertomassa metsiensuojelusta, jonka lisäksi keräämme varoja Luonnonperintösäätiölle, retkeilemme sekä järjestämme talkootoimintaa ja osallistumme muiden luonnonsuojelujärjestöken järjestämiin talkoisiin. Lisätietoja ja linkit Luonnonperintösäätiön sivuille löytyvät ylävalikosta.

Jäsenet saavat vuosittain kevätkirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen ja Luonnonperintösäätiön kuulumisista, tulevista talkoista, retkistä ja muista tapahtumista sekä erilaisista ajankohtaisista asioista metsiensuojelun kentällä. Jäsenille postitetaan myös vuosittain Luonnonperintösäätiön vuosilehti kiitokseksi. Vuosilehteä lukuunottamatta viestimme mieluiten sähköisesti. Ilmoitathan meille liittyessäsi siis myös sähköpostiosoitteesi.

Ikimetsän ystävien jäsenenä voit halutessasi myös osallistua esim. suojeltavien metsien etsintään, tapahtumien järjestämiseen ja tiedotukseen. Kirjamessuilla ja muissa tapahtumissa tarvitsemme myös aina vapaaehtoisia jäseniä, jotka haluavat jakaa tietoa ja kerätä varoja metsien suojeluun.

Ikimetsän ystävät ry:n kuulumisia voit seurata myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, joiden linkit löydät yläpalkin oikeasta kulmasta. Instagramissa yhdistyksemme julkaisee #ikimetsänystävätry ja #imy -hashtageillä. Voit myös tarjota omia kuviasi julkaistavaksi Ikimetsän ystävät ry:n Instagram-sivuilla.